KÖLTÖZTETÉS SZEGED +36 20/335-30-23

fuvarozás szegedKöltöztetés Szegeden és országosan 10 éves tapasztalattal, korrekt megbízható emberekkel, a hét minden napján, ünnep napokon is!Igény szerint rakodókkal vagy anélkül. Ingyenes felmérés és csomagolóanyag, műanyag ládák biztosítása.

Vállaljuk költöztetési munkák részleges, vagy teljes körű végrehajtását. A költözés, a család életében az egyik legnagyobb felfordulással járó feladat. Cégünk, abban segít Önnek, hogy ez ne így legyen. Szakértelmünk, kollégáink többéves tapasztalata garantálja a minél gyorsabb, precíz, sérülésmentes szállítást. A költöztetés egy bizalmi szolgáltatás, senki sem szívesen enged be idegeneket a lakásába, főleg a személyes ingóságai, bútorai közelébe. A diszkréció és a megbízhatóság alapfeltétel nálunk, ennek szellemében hajtjuk végre a magán és céges megbízásokat is.

LAKOSSÁGI ÉS CÉGES KÖLTÖZTETÉSEK:

Költöztetést vállalunk Szegeden illetve országosan is, kiváló rakodókkal, jól felszerelt teherautókkal, garanciával. A munka érdekében, a szállítás során a kényesebb bútorokat térítésmentesen befóliázzuk, hogy a bútort, vagy matracot megóvjuk a szennyeződéstől és az esetleges sérülésektől. A bútorszállítás, szakmai felkészültséget igényel, különösen igaz ez antik, vagy nagyméretű bútorok szállítása esetén. Nem említve a szűk lépcsőházakról, nehéz terepviszonyokról.

CÉGEK, IRODÁK, RAKTÁRAK KÖLTÖZTETÉSE:

Cégek, irodák részleges, vagy teljes körű költöztetését is vállaljuk, bútorok szét- illetve összeszerelésével együtt. Dobozokat csomagolóanyagokat biztosítunk, iratokat, könyveket bedobozoljuk.

HÍVJON MINKET! SÓTI TRANS: +36 20/335-30-23